خرما درجه یک صادراتی

خرما درجه یک صادراتیخرما درجه یک صادراتی خرمایی مورد پسند بازار خارجی است که رطب آن پر شیره و خرمای آن نیمه خشک باشد. عملیات آماده سازی جهت صادرات خرما از زمانی که خرما روی درخت است شروع می شود و تا مرحله بسته بندی خرما ادامه می یابد،در نتیجه طبقه بندی خرما از لحاظه بازار صادرات به قرار زیر خواهد بود.

خرما های درجه یک صادراتی باید دارای شرایط زیر باشند
به صورته حبه حبه بوده و نباید به هم چسبیده باشند 
دو شکل ظاهری و باطنی خرما باید سالم باشد 
پوست آن باید نازک و کاملاً به بدنه خرما چسبیده باشد کمی شیر دار باشد با ۱۸ الی ۲۲ درجه رطوبت 
زیر دندان حالت شکلاتی و سفتی داشته باشد  
رنگ آن خرمایی یا زرد باشد 
حبه ی آن بزرگ و درست با هسته ای کوچک باشد 
مزه و طعم آن شیرین و خوش خوراک باشد.شیرینی خرما نباید زیاد زننده باشد 
بدون لکه و لهیدگی و زدگی باشد 

تمیز و بدون گرد و خاک و عاری از فضولات پرندگان و مواد خارجی باشد 
ترش و تخمیر نشده باشد 
در بسته بندی های لوکس 500 و 100 گرمی باشد 
کاملا ضد عفونی و عاری از آفات انباری باشد

محصولات خرمای سجاد