محصولات
خرما یا همان شکلات طبیعت , محصولی بسیار لذیذ و مغذی با ارزش غذایی بالاست که در سلامتی و حفظ قوای بدنی انسان نقش بسزایی دارد.
در ادامه نگاهی داریم به انواع خرما های تولید شده ی مجموعه و مختصری درباره خواص هرکدام :
۱- خرمای مضافتی : خرمایی سیاه رنگ و لذیذ که به اندازه شهرتش , خوش طعم و مغذی بوده و به صورت رطب آبدار مورد استفاده قرارمی گیرد . رطوبت این محصول بین ۱۵ تا ۳۰ درصد متغیر است و میزان این رطوبت به طور عمده تحت تاثیر عواملی چون زمان برداشت محصول و منطقه رشد و بازدهی خرما است. خوش طعم ترین و مرغوب ترین خرمای مضافتی جهان در جنوب شرق ایران در شهرستان بم با ظرفیت سالانه حدود ۱۲۰۰۰ تن در سال تولید می گردد.
۲- خرمای ربی: خرمای نیمه خشک با رطوبت کمتر از ۱۵٪ به رنگ قهوه ای تیره و ماندگاری طولانی, از خوش طعم ترین انواع خرما محسوب می شود.
۳-خرمای زاهدی : خرمای نیمه خشک با رطوبت کمتر از ۱۴٪ به رنگ زرد و با ماندگاری طولانی در دمای اتاق , موجبات رضایت ذائقه های مشکل پسند را به خوبی فراهم نموده است.
۴- خرمای پیارم یا مریمی : خرمای نیمه خشک گوشتدار به رنگ قهوه ای تیره , با طعمی متفاوت و بسیار دلپذیر که موردتوجه مصرف کنندگان داخلی و خارجی بوده است.
۵-خرمای کبکاب: خرمای آّبدار ،به رنگ قهوه ای روشن , بسیار لذیذ و مغذی .
۶- چیبس خرما ؛ محصولی مفید و خوش طعم و مناسب برای تمام گروه های سنی
شماره های تماس:
09122219100 _09131440071
02122698317 _02126768248