صادرکنندگان خرما|تولید کنندگان خرما در ایران|بازرگانی خرما

صادرکنندگان خرما m/صادرکنندگان خرما

صادرکنندگان خرما؛ خرما انواعی از میوه های هسته دار (حفره ای سنگ مانند که حاوی دانه های احاطه شده توسط گوشت است) است که به طور گسترده در غذاهای خاورمیانه استفاده می شود. شما می توانید این نوع میوه را در بسیاری از مناطق مانند ایران و جنوب آسیا، شمال آفریقا و خاورمیانه پیدا کنید.

 

خرما که به دلیل طعم شیرین و فشرده کارامل مانند و بافت جویدنی خود شناخته شده است، حاوی قند بالایی است و از نظر مواد معدنی، ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها عالی است. این ماده فواید بسیاری برای سلامتی دارد.اگر به اندازه کافی خرما نمی خورید تا تنوع مورد علاقه خود را داشته باشید، به نفع شماست که هر چه زود تر خوردن خرما را شروع کنید.

 

خرما با بافت کاراملی، پیچیده و لذت بخش، به طور یکسان در غذاهای شیرین و خوش طعم قرار می گیرد و با همه چیز از بستنی گرفته تا سبزی های برگ دار ترکیب می شود. و در حالی که نمی‌توانید با خرید هر خرمایی که به دستتان می‌رسد و مستقیماً آن‌ها را در دهانتان می‌خرید، اشتباه کنید، داشتن تمام اطلاعات از جمله مواردی که هنگام خرید باید به دنبال آن باشید، نحوه نگهداری خرما، ضرری ندارد. و راه های خلاقانه برای ادغام آنها در آشپزی شما.جهت دانستن درباره خرید رطب مضافتی بم بر روی آن کلیک کنید.

نحوه نگهداری خرما

خرما برای مدت طولانی دوام می آورد و حتی اگر آن ها را به درستی ذخیره کنید، طولانی تر است. در یک ظرف دربسته در یخچال، آن ها را برای هفته‌ ها قبل از شروع شکری شدن نگه می‌دارند، و در فریزر می‌توانید همان دسته را تا یک سال دوباره ببینید. از آنجایی که خرما حاوی مقدار زیادی قند طبیعی است، هرگز به طور کامل منجمد نمی شود، به این معنی که بافت آنها با وجود نگهداری طولانی مدت در سردخانه آسیب نمی بیند. چند دقیقه در دمای اتاق آن ها را به حالت جویدنی اولیه خود باز می گرداند.

انواع خرما برای صادرات

1.خرمای خاخام

خرمای ربی خرمای نیمه خشکی است که گوشت نرمی دارد که به پوست نازک و گوشتی خود می چسبد. این خرما محصول بلوچستان و کرمان ایران دارای رطوبت کم و رنگ مشکی متمایل به قرمز است.

اندازه آن ها بلند و متوسط با طعم شیرین لذیذ است. می توانید آنها را به عنوان میان وعده یا دسر سرو کنید. همچنین برای ست کردن با غلات، نان، بستنی و کیک مناسب است.

این خرماهای خوشمزه فواید سلامتی قابل توجهی دارند. به دلیل محتوای بالای مواد معدنی و سایر مواد مغذی غنی، می توانند به شما در بهبود سلامت گوارش و استخوان کمک کنند.

2.خرما کبکاب

خرمای کبکاب یکی از مقرون به صرفه ترین قیمت ها در ایران، طعمی شیرین و بافتی مخملی دارد. آنها اغلب بلند و گرد شکل و اندازه بزرگ هستند. رنگ این میوه ثابت نیست. این خرماها هنگام رسیدن می توانند از قهوه ای روشن تا قهوه ای تیره متغیر باشند.

خرما کبکاب خرمای محبوبی است که در صنایع غذایی و نانوایی استفاده می شود. این خرما با پوسته ضخیم ظاهر می شود، لذیذ، پر از شربت و دارای بافتی ذوب شده در دهان است. این نوع میوه را به صورت هسته دار و بدون هسته در بازار خواهید یافت.

3. خرمای لولو

بیایید لیست جالب امروز را با یکی دیگر از خرمای محبوب در مناطق جنوبی ایران، خرمای لولو ادامه دهیم. خرمای لولو سطح شیرینی متوسطی دارد و آن را به انتخابی عالی برای گنجاندن در انواع مختلف غذاها و غذاهای پخته تبدیل می کند.

این خرماهای نیمه خشک با ظاهری چروکیده بیرون می آیند. رنگ قهوه ای تیره دارند و به شکل گرد هستند. گوشت این میوه نرم و گوشتی است که شبیه خرمای پیارم به حساب می آید.

بسیاری از مردم این میوه ها را به دلیل اندازه کوچکشان "خرمای آلو" می نامند. اگر به یک جایگزین خوب برای شکر یا یک نکته شیرین طبیعی برای دسرهای خود نیاز دارید، خرمای لولو را در نظر بگیرید تا تجربه خود را افزایش دهید.

4. خرمای مضافتی

خرمای مضافتی یکی از خوشمزه ترین خرماهای دنیاست.

خرمای مضافتی یکی از قدیمی ترین میوه های ایران است. این نوع خرما از شهر بم و پایتخت کرمان ایران سرچشمه می گیرد. از این رو می توانید مانند بسیاری از مردم آن را خرمای بم بنامید. خرمای مضافتی در مناطق نیمه گرمسیری و گرمسیری به خوبی رشد می کند.

این خرمای مضافتی زمانی که خام باشد اغلب زرد یا قرمز روشن است، اما با رسیدن به تدریج قهوه ای تیره می شود. رطوبت بالایی دارند و گوشتی ضخیم با پوست نازک دارند. می توانید آنها را حتی زمانی که تازه یا خشک شده اند بخورید.

طعمی شیرین و کاراملی مانند با نت مشخصی از شکلات را برای شما فراهم می کنند. علاوه بر این، خرمای مضافتی مقداری شکر قهوه ای به شما می دهد. می توانید از آنها برای تهیه شربت برای صبحانه یا عصرانه استفاده کنید.

این خرماهای متوسط ​​برای پر کردن با پنیر یا سرو با محصولات لبنی مانند شیر نیز مناسب است. این میوه های بیضی شکل حاوی مواد مغذی مختلفی مانند کلسیم، منیزیم و پتاسیم هستند که آنها را برای یک سبک زندگی سالم مناسب می کند.

5. خرما پیاروم

یکی دیگر از خرماهای نیمه خشک که می خواهم با شما به اشتراک بگذارم خرمای پیارم است که به آن خرمای مریمی یا خرمای شکلاتی نیز می گویند. خرمای پیارم که از ایران و برخی مناطق دیگر خاورمیانه می آید، یکی از گران ترین انواع خرما در سراسر جهان است.

این میوه ها اغلب از اندازه کوچک تا متوسط ​​با رنگ قهوه ای تیره تا تیره ظاهر می شوند. آنها دارای رطوبت کم با طعم طبیعی شیرین هستند. علاوه بر این، طعم تافی یا کارامل مانند آنها را از انواع معمولی خرما متمایز می کند.

اگر به دنبال افزودنی خوب برای غلات، پودینگ، کلوچه یا حتی بستنی خود هستید، این خرماهای طولانی ایده آل هستند. در غیر این صورت، می‌توانید این میوه‌های بیضی شکل را با آجیل پر کنید تا یک میان‌وعده فوق‌العاده برای ذائقه‌تان خوشایند باشد.

جهت  اطلاع از صادرکنندگان خرما میتوانید با ما تماس حاصل نمایید جهت تماس بر روی آیکن زیر کلیک نمایید 

تماس

 

محصولات خرمای سجاد